Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Με το δεξί ο Νηρέας

nireas iraklis2
Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας ο ΑΣ Νηρέας.
Αν και έχανε με 1 – 0 από τον Άγιο Ισίδωρο, κατάφερε να «γυρίσει» το ΠΑΙΧΝΙΔΙ και να πάρει τελικά τη νίκη με 2 – 1. Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι αλλά στην επανάληψη οι γηπεδούχοι έπαιξαν με πάθος και κατάφεραν να φθάσουν στη νίκη που τους δίνει τη δυνατότητα να συνεχίσουν με άλλον αέρα τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα. Στο διάστημα του δευτέρου ημιχρόνου,. Ο Άγιος Ισίδωρος πάντως είχε ορισμένες φάσεις τις οποίες δεν ευτύχησε να της μετατρέψει σε γκολ. Οι παίκτες του Νηρέα έπαιξαν δυνατά και δείχνοντας σαφέστατα βελτιωμένη εικόνα σε σχέση με τα φιλικά και το παιχνίδι κυπέλλου, έφθασαν στη νίκη. Στο 28’ ο Βονάκης έκανε το 0 – 1 αλλά ο Νηρέας ισοφάρισε στο 47’ με απευθείας κόρνερ (!) του Χειμωνέττου. Το τελικό 2 – 1 διαμόρφωσε ο Κουδούνης με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 80’.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Πατσιόπουλος (Σταμάτης Γιακουμάκης, Πιτσάρη)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΣ ΝΗΡΕΑΣ: Κοσμάς, Αλαβάνος, Μεγαλούδης, Στούρης, Καβάζης, Τσουβαλάς, Βογιατζής (65’ Έλενας), Βολιτάκης (75’ Καμπουράκης), Κουδούνης, Χειμωνέττος, Παπαγρηγορίου (93’ Τεχνίτης)
ΑΓΙΟΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ: Χαλκιόπουλος, Ταμπουράς, Καλαιτζής, Δημητράκης, Σάββενας, Βονάκης (87’ Λαθουράκης), Σαράντης, Γεωργαλλής, Διακοπαρασκευάς (52’ Μόσχος), Γιακουμής (80’ Στραβογιάννης), Χαρτοφύλλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις.