Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Έκανε υγιεινό περίπατο!

18
Με το επιβλητικό 7-0 απέναντι στην σαφώς κατώτερη Α.Ε. Λέρου συνέχισε την νικηφόρα πορεία του ο Φοίβος Κρεμαστής.
Οι παίκτες του Σάββα Ορφανίδη «καθάρισαν» την αναμέτρηση από το πρώτο μισάωρο πετυχαίνοντας τρία τέρματα. Αρχικά στο 9' ο Γεωργαλλής εκμεταλλεύτηκε την σκαυτή μπαλιά του Αξιώτη και με κοντινό πλασέ πέτυχε το 1-0. Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 23' ο Ορφανίδης γύρισε στον Γεωργαλλή και ο τελευταίος από το ύψος του πέναλτι έκανε το 2-0.Στο 26' με μία υπέροχη εκτέλεση φάουλ ο Λάκης Αξιώτης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.Οι γηπεδούχοι δεν σταμάτησαν εκεί και στο 38'ο Γεωργαλλής έδωσε την ασίστ στον Νίκο Ορφανίδη ο οποίος με κοντινό πλασέ έκανε το 4-0.Το πέμπτο τέρμα ήρθε για τους γηπεδούχος στο 39' όταν μετά από κλέψιμο της μπάλας από τον Ορφανίδη ο παίκτης του Φοίβου πέτυχε το 5-0 το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να σκοράρουν άλλα δύο τέρματα με «δράστες» τους Ορφανίδη στο 55' και Γεωργαλλή στο 61'.Στο τελευταίο ημίωρο ο Φοίβος κατέβασε ταχύτητα κάτι που είχε ως συνέπεια στο να τελειώσει το ΠΑΙΧΝΙΔΙ με σκορ 7-0.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ.Ατσικνούδας με βοηθούς του κ.Στεφανάκη και Κασιώτη.
ΤΑ ΓΚΟΛ
9' Σκαυτή μπαλιά του Αξιώτη στον Γεωργαλλή και ο τελευταίος με κοντινό πλασέ πέτυχε το 1-0.
23' Γύρισμα του Ορφανίδη στον Γεωργαλλή ο οποίος με πλασέ έκανε το 2-0.
26' Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αξιώτη η μπάλα στα δίχτυα 3-0.
38' Ασσίστ του Γεωργαλλή στον Ορφανίδη,κοντινό πλασέ του τελευταίου 4-0.
39' Κλέψιμο της μπάλας απο τον Ορφανίδη πλασέ και 5-0.
55'Ασσίστ μέσα στην περιοχή του Γεωργαλλή στον Ορφανίδη και ο τελευταίος με πλασέ πέτυχε το 6-0.
61' Ωραία ενέργεια από τους παίκτες του Φοίβου, τελικος αποδέκτης ο Γεωργαλλής ο οποίος πέρασε και τον τερματοφύλακα για το 7-0.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΦΟΙΒΟΣ: Κεφάλας, Δημητρόπουλος, Φελεγκάκης, Τζεμαλάι, Γεωργαλλής, Γαργάλης (60΄Μήτρου), Φτάκλας, Αρχοντούλης, Τζιβίλογλου (31' Φέρο), Αξιώτης (46' Μπούτσκα), Ορφανίδης
ΑΕ ΛΕΡΟΥ: Διαμανταράς, Μπασιλάρης, Μπάκας, Καρπαθιός, Καράγκιολης, Τσάτσος (65' Ντεληγεώργης), Ηλίας, Μεραμπελιώτης (70'Κάστης), Πλόχωρος, Γιαννουκάς, Φουντουκάκης (Βασιλείου)
Αλέξανδρος ΣιδερήςΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις.