Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Θρίλερ με αγνοούμενο νεαρό: Οι αντιφάσεις του πατέρα μπερδεύουν την αστυνομία...

Τα ίχνη του 21χρονου χάθηκαν στις αρχές του περασμένου Αυγούστου, στο διάσημο Κυκλαδίτικο νησί...


Στο γνώριμο περιβάλλον του Παναγιώτη Βαζακόπουλου 21ος χρόνων στρέφεται η αστυνομία η οποία αναζητά έναν φίλο του. Ο 21χρονος αγνοείται από την Πέμπτη 7 Αυγούστου.

Στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλης «Φως στο Τούνελ», χθες το βράδυ, ξεκαθάρισε το θολό τοπίο μετά και από τις διευκρινήσεις του πατέρα του, που είχε μπερδέψει με κατάθεση του την αστυνομία.

Ο κ. Μανώλης Βαζακόπουλος διευκρίνισε πως δεν έχει δει το γιο του εδώ και πολλά χρόνια αποκλείοντας έτσι το ενδεχόμενο ο 21χρονος να είχε πάει στην Πάρο όπου ζει για να τον βρει. Αρχικά είχε στρέψει την έρευνα των Αρχών στην κίνηση ενός συγκεκριμένου τραπεζικού λογαριασμού μέσω του οποίου όπως έλεγε έστελνε χρήματα στον γιο του, κάτι που τώρα αρνείται.

Από την πλευρά της η μητέρα του αγνοούμενου κα. Μαρία Δαμασκηνού, αποκλείει το ενδεχόμενο ο γιος της να έχει ταξιδέψει στο εξωτερικό καθώς στο σπίτι βρέθηκαν η ταυτότητα και το δίπλωμα του, ενώ ο ίδιος δεν είχε εκδώσει ποτέ διαβατήριο. Για μία ακόμα φορά απηύθυνε έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να μιλήσει.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις.