Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Καλπασμός και στο Παραδείσι!

rodos panigiria2
Παίζοντας καλύτερα σχεδόν σε όλη την
διάρκεια του αγώνα, ο ΑΣ Ρόδος πέρασε νικηφόρα και από το Παραδείσι, επικρατώντας του τοπικού Κλεάνθη με 4 – 1. Αυτή ήταν η τέταρτη συνεχόμενη νίκη (σε ισάριθμα παιχνίδια) για τα «ελάφια» που παρέμειναν στην κορυφή της βαθμολογίας του ομίλου τους. Οι παίκτες του Δημήτρη Σκούνα ήταν σαφώς πιο ουσιαστικοί από τον αντίπαλο τους και δίκαια έφθασαν στην κατάκτηση των τριών βαθμών. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 22 με τον Πλαγγέντη αλλά οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Τσιούνη στο 26’ (1 – 1). Στο 25’ ο Χατζηβαλσάμης με πλασέ πέτυχε το 1 – 2 και στο 70’ ο Τσιούνης με νέο πέναλτι ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1 – 3. Το τελικό 1 – 4 διαμόρφωσε ο Χατζηβαλσάμης με κοντινό πλασέ στο 72’.
Το ΠΑΙΧΝΙΔΙ διαιτήτευσε ο Κυρίτσης (Κόκκαλης, Ορφανός)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Χειμωνέττος, Σορωνιάτης, Σιέχ (73’ Κορκίδας), Καρίκης, Καλημέρης Γ., Γιαννίκος, Σκόρπος, Καλημέρης Κ., Ατσίδης (75’ Μοσκιού), Πλαγγέντης, Παπακωσταντίνου (63’ Πολυμένωφ)
ΑΣ ΡΟΔΟΣ: Ψωμιάδης, Θεοδωρέλλης, Καντιμοίρης Στ., Δαλκίδης, Χατζηβαλσάμης (72’ Γ. Καντιμοίρης), Τρίγκας, Τσιούνης, Αλεξανδρίδης (55’ Γεωργιάδης), Δήμας, Αμανατίδης (75’ Παυλίδης), Ανυφαντής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις.