Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

ΡΕ, ΔΕΝ ΓΑΜΙΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΡΩΜΑΝΟ





Μια κουβέντα από τον αποδυτηριάκια πριν αρχίσεις να διαβάσεις τον ύμνο που υπογράφει σήμερα ο Στήβεν Αβραμίδης για το πιο καυτό αγγούρι της επικαιρότητας. Είσαι υποχρεωμένος να τον διαβάσεις, το γιατί θα το καταλάβεις στο τέλος.
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΣΤΗΒΕΝ ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ
Ο δαίμων του τυπογραφείου χτύπησε. Και μας έφυγε η φράση ψηλά και στα κεφαλαία.Τι είναι λοιπόν ο Ρωμανός; Εκτός του οτι κουβαλάει τα γονίδια του Νάσιουτζικ και μπράβο του, τι είναι ακριβώς; Ένα παιδί με κάποια ιδεολογία, που καταδικάστηκε για συμμετοχή σε ένοπλη ληστεία. Από την κατηγορία για πιθανή συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση, δυστυχώς γι” αυτόν απηλλάγη. Γιατί δυστυχώς; Διότι εγώ σέβομαι τον τρομοκράτη. Δεν σέβομαι ποτέ τον κοινό τίποτα του ποινικού δικαίου. Κι ειδικά μάλιστα όταν έχει συλληφθεί σε ένα βόθρο – ΠΟΥ ΕΥΝΟΕΙ ΤΟΥΣ ΤΙΠΟΤΕΣ – σαν το ελληνικό κράτος. Τότε αποδεικνύεις οτι είσαι και μαλάκας εκτός των άλλων.
Οπότε λοιπόν, ένας απλά κοινός κλέφτης – που είναι ζήτημα κι αν θάξερε να χρησιμοποιήσει το όπλο με το οποίο είχε ζωστεί - είναι αδύνατον όταν έχει αθωωθεί από την δεύτερη κατηγορία, να μου το παίζει και πολιτικός κρατούμενος σαν τον Μπέο. Άρα δεν δέχομαι καμία ιδεολογία του Ρωμανού εκ των υστέρων. Κι ειδικά όταν είναι φυλακισμένος.
Βέβαια, το πολιτικός κρατούμενος, το έβγαλε ο μπαμπάκας του και η μαμάκα του. Για το μαμόθρευτο τους. Για το επίτευγμα τους. Το οποίο μας τιμωρεί και με ασιτία. Τοις πάσι είναι γνωστό οτι ουδείς έχει πεθάνει από τέτοια διαμαρτυρία. Και μιλάω καθαρά ιατρικά : Όποιος διαλέγει απεργία πείνας, πέφτει σε κώμα και μετά του καρφώνουν έναν ορό κι από εδώ πήγαν και τα άλλα.
Η απεργία πείνας φυσικά και σε ταλαιπωρεί, αλλά δεν σε πεθαίνει. Η ασιτία μπορεί να σε στείλει, μόνο αν είσαι εγκαταλελειμμένος στην Αφρική. Όταν είσαι στην Αθήνα, με όλο το δημοσιογραφικό επιτελείο από πάνω σου, τους υπουργούς, τους πολιτευτές του Σύριζα κι ειδικά στο Γεννηματάς, μόνο από αυτοκτονία μπορείς να φύγεις.
Ο Ρωμανός όμως, προσφέρει αυτήν την στιγμή. Προσφέρει στον τελευταίο σε όλη την επικράτεια να κατανοήσει οτι ζει σε ένα μπουρδέλο. Διότι ένας κλέφτης, βάσει απόφασης δικαιοσύνης, έχει ανακατέψει υπουργεία, αντιπολίτευση κι ό,τι άλλο θέλει να γίνει κάτι με το στόμα – Λοβέρδε μίλησες υποθέτω -, και κανείς δεν μπορεί να χωρίσει δυό γαϊδουριών άχυρα. Για τόσο μπουρδέλο μιλάμε. Μπουρδέλο χωρίς αστύατρο με πουτάνες τίγκα σε ό,τι ασθένεια υπάρχει στην ιατρική βιβλιογραφία .
Στο δρόμο 8.000 αστυνομικοί, ο Βενιζέλος που θέλει να βάλει τα πανεπιστήμια στην φυλακή, ο υπουργός που θέλει να ρίξει τηλεδιασκέψεις για πτυχία στα κελιά και πόσα άλλα που έχουν ακουστεί. Για το δικαίωμα του κλέφτη στην μόρφωση.
Και δεν μου λες, ρε μεγάλε, άμα ο Ρωμανός έπαιρνε την άδεια κι ερχόταν στην αίθουσα δίπλα μου – όταν ήμουν φοιτητής – είτε μόνος του είτε με συνοδεία, εγώ δεν θα είχα κανένα δικαίωμα για διαμαρτυρία; Πες ρε, οτι φοβάμαι. Πες οτι δεν γουστάρω για την ισότητα παρουσίας επιπέδου συναδελφισμού κάποιου κρατούμενου. Πες ο,τι θέλεις. Δεν κατάλαβα. Εγώ είμαι μαλάκας που μπήκα στο πανεπιστήμιο χωρίς να έχω καταδικαστεί; ΜΑΛΑΚΕΣ.
Έτσι όπως πάνε οι ηλίθιοι που κυβερνάνε, σε λίγο οι εισαχθέντες θα πηγαίνουν στον Κορυδαλλό για μάθημα κι οι φυλακισμένοι στα πανεπιστήμια για εξέτιση της θητείας τους. Κι είμαστε τυχεροί, που ακόμα ο Κουφοντίνας δεν έχει καταθέσει αίτηση άδειας για να εξασκίσει το επαγγέλμα του ή άδεια να πάρει PhD. Δηλαδή δεν είμαστε εμείς οι τυχεροί, αλλά αυτοί που θεσμοθετούν. Γιατί είμαστε τυχεροί; Διότι ακόμα κι άλλα επιχειρήματα θα είχε εκείνο το αλογίσιο στην μούρη πλάσμα, η Κωνσταντοπούλου.
Μιλάμε για Πασοκ, παιδιά. Με τις τερατογενέσεις του. Ο κοινός τίποτας, ο κοινός κλέφτης, τραβάει μια κορώνα για πολιτική κι όλοι τρέχουνε. ΟΙ ΚΩΛΟΔΕΞΙΟΙ ΠΟΥ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ, ΚΙ ΟΙ ΚΩΛΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΨΟΥΝ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ. Δήθεν οτι η φυλακή είναι και σοφρωνιστικό ίδρυμα. Που είναι βέβαια με τόσα γαμήσια που πέφτουν εκεί μέσα, όρα Κοεμτζή. Αλλά είναι με τους νόμους της. Όχι με τους νόμους τους απ” έξω. Άλλη γραμμή υπάρχει στις δυό παράλληλες κοινωνίες.
Διότι ο Ρωμανός, επέλεξε καλώς ή κακώς την στάση του. Και μόνο λόγω παππού του, δεν καταδικάστηκε για τρομοκρατία. Και μέχρι εδώ μαζί του. Από την στιγμή που τον πιάσανε, τελειώσαμε. Δεν θα μας κάνει και μάθημα ένας κλέφτης. Μιλάω γιά όσους έχουν ακόμα μυαλό στο κεφάλι τους. Και φυσικά δεν αναφέρομαι σε όλους αυτούς, που έχουν κάνει καταλήψεις σε δημόσια κτίρια ή που θα κάνουν πορείες για την υγεία του Ρωμανού ή την μνήμη του Γρηγορόπουλου. Αυτοί είναι που αγοράζουν οπαδικές εφημερίδες, κλασσικοί τεμπέληδες και αντιστάτες της ποτάνας της κενονίας, εναντίον κανόνων που απλά δεν υπάρχουν εδώ. Θα σου έλεγα πού θα ήταν όλοι αυτοί αν ήταν σε σοβαρό κράτος. Το όποιο σοβαρό κράτος. Ας το επιλέξουν αυτοί όλοι κι ας φέρουν και το μοντέλο τους. ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΔΙΟΤΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
Οπότε Ρωμανέ μέσα στο κρατικό νοσοκομείο, που το πληρώνω κι εγώ, άμα θες αντίσταση, έβγα έξω και μάζεψε και τον άλλον που θέλει να φάει το λαρύγγι του υπουργού. Κι άσε τα άλλα που δεν θέλεις υποχρεωτική παρεντερική τροφή. Μια χαρά κότα είσαι εκεί μέσα. ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝΕ ΟΛΟΙ, ΜΗΝ ΠΟΝΕΣΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΗΜΟ.
Εγω ξέρω ότι ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ, ΒΓΗΚΑΝ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΥΒΟΛΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ. ΔΕΝ ΚΛΕΙΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ. Και ξέρω ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΕΝΤΑΚΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ, ΤΟΝ ΜΟΥΣΤΑΚΛΗ ΚΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΛΛΟΥΣ. ΟΠΩΣ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΓΥΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΚΡΟΝΗΣΙΑ. ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, είναι σαν χωριάτικη σαλάτα χωρίς κρεμμύδι. Κάτι σκέτο από γιουβέτσι.
Διότι Ρωμανέ, παίρνεις και την ευθύνη των πράξεων σου. Από τότε που ξεκίνησες. Δεν γίνεται ξαφνικά κότα και ζητάς δημόσια εκπαίδευση. Δεν σε εκπαιδεύω ρε μεγάλε. Διότι σε θεωρώ γνήσιο αντικοινωνικό στοιχείο και προστατεύω τους άλλους, που είναι, αν θες ακόμα, συμβιβασμένοι. Γι” αυτό εξ άλλου έπεσε και η ποινή της φυλάκας. Για να είσαι μακριά από την κοινωνία. Δεν θα πέφτουν οι ποινές σαν ντεκόρ. Σε έπιασα; Δεν σε θέλω έξω. Τόσο απλά. Όσο απλά, δεν ζητάω εγώ να γνωρίσω κανέναν μέσα από την φυλακή. Αν ο αγώνας σου είναι να τραβήξεις και μένα στον βόθρο σου, δεν θα πάρω. Αλλά καλά ο βόθρος. Ο ανδρισμός σου πού είναι; Άλλοι έχουν σκοτώσει για την τιμή τους. Εσένα, πού είναι η τιμή σου;
ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΑΙΜΟΝΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟΥ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΟΡΘΩΣΩ. Ρε δεν γαμιόμαστε με τον Ρωμανό. Που έγινε και σύμβολο της δημοκρατίας. Ευτυχώς που όλοι ξέρουμε οτι υπάρχει σήμερα κοινοβουλευτική αντισυνταγματική χούντα, εκλεγμένη βέβαια όπως και η κανονική χούντα που απλά δεν έκανε εκλογές λόγω λιγοψυχιάς, ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΗΡΩΕΣ ΚΑΤΙ ΑΜΟΡΦΩΤΑ ΜΑΜΟΘΡΕΥΤΑ. ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΟ, ΣΑΝ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
Τι περιμένατε δηλαδή; Μόνο κακά οικονομικά στοιχεία; Αυτά διορθώνονται με λίγη δουλειά. Αυτό που δεν διορθώνεται είναι οι Ρωμανοί, που είναι απλά έντομα και σπέρνουν κίτρινο πυρετό. Πώς να διορθωθεί η νοοτροπία; Όταν έχεις καταστρέψει την παιδεία, οι Ρωμανοί θα υπάρχουν, κι αύριο θα γίνουν και λαϊκοί επαναστάτες, επιπέδου Σύριζα. Αλλά κι αντιεξουσιαστές με δικηγούρους τύπου Ραγκούση.
Σιγά τα καλσόν. Δέκα σφαλιάρες ήθελε το κωλόπαιδο από τον πατέρα του, για να ξέρουμε τι μας γίνεται. Διότι αν κάνουμε λάθος, τότε εμείς θα ήμασταν της πλάκας όταν τρέχαμε για υποστήριξη σε κανονικούς επαναστάτες. Χωρίς να διεκδικώ κάτι σαν θέση, που διεκδικεί ο Ρωμανός λόγω τεμπελιάς. Φιλάκια κι όλοι στην πορεία, που η Αμερική απλά έχει ξεπεράσει γι” άλλη μιά φορά το προτεκτοράτο. Σκοτώνουν οι αστυνόμοι Αφροαμερικάνους. χαχαχα
ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ σηκώθηκε στο blog του Στήβεν Αβραμίδη , το φως του φεγγαριού…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις.