Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Απίστευτο: Παιδόφιλοι, επώνυμοι

Στα παρακάτω λινκς θα βρείτε πολλά στοιχεία, στα Γαλλικά, όπου εμπλέκονται παιδόφιλοι υψηλά ιστάμενα άτομα στη Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Καναδά. Φυσικά εάν ψάξει κανείς και σε αγγλόφωνες χώρες, θα βρει ίσως περισσότερα (ΗΠΑ, κτλ). Εδώ θα βρείτε μήνυση πατέρα ενάντια τον Φ. Ολλάντ, στον Τζακ Λάγκ και στον Μοσκοβιτσί για παιδεραστία. Στο Βέλγιο είχε συσχετισθεί με τον Βασιλικό Οίκο και αλλού όπου υπάρχει χρήμα και εξουσία (πολιτικοί, επιχειρηματίες, δικαστές).
https://affairesfamiliales.wordpress.com/2012/05/24/la-plainte-pour-viol-en-reunion-contre-lang-hollande-est-recevable/
Στην Ελλάδα, όμως, το σύστημα καλύπτει ακόμα και σε δικαστικούς κύκλους.
Μη ξεχνάτε την υπόθεση της Μαρίας Μαργαρίτη - δικαστού Γρεβενών, όπου η ίδια κατήγγειλε δίκτυο παιδεραστών δικαστικών που δρούσε ακόμα και στο υπόγειο του δικαστικού μκεγάρου και αντί να πιάσουν τον καταγγελλόμενο εισαγγελέα Αγγελο Καμηλάρη, έδιωξαν την ίδια από το δικαστικό χώρο.

Ο ίδιος εισαγγελέας αργότερα προήχθη σε εισαγγελέα εφετών και βρισκόταν για χρόνια στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα ασχολήθηκε με θέματα που χειρίστηκαν απατεώνες δικηγόροι και προσπάθησε να τους καλύψει (βλέπε Χρυσάφη Βουρουτζή).
Πολύ σημαντικό είναι οτι αυτοί όλοι ψάχνουν παιδιά απροστάτευτα, που είναι σε ιδρύματα, δίχως πατέρα, εκτός γάμου, κτλ. Να και ένας λόγος που οι ισχυροί δεν θέλουν να αλλάξουν τα πράγματα στο οικογενειακό δίκαιο και για τα άγαμα ζευγάρια: Θέλουν να εκμεταλλεύονται παιδιά εκτός γάμου.
Στο επόμενο σύνδεσμο θα δείτε στοιχεία που συνδέονται με τους δικαστικούς χώρους
http://enhmerwths-pa-sy-a.blogspot.gr/2011/01/amen.html
και
http://thiseus-pa-sy-a.blogspot.gr/2014/01/blog-post.html
Μόνο όσοι πολέμησαν τη αδικία που υπάρχει μέσα στη δικαιοσύνη, κατάλαβαν το βάθος του προβλήματος.
Με την προσπάθεια αποξένωσης των γενεών (πατέρων με παιδιά, μέσω διαζυγίων), απομωνώνεται και το πρόβλημα. Τα παιδιά δεν έχουν προστάτη και δεν μπορούν να εκφραστούν, δεν έχουν που να μεταφέρουν το πρόβλημά τους.
Να πως προστατεύουν το Βουρουτζή¨
Να η μήνυση που την κράτησαν περισσότερα από 8 χρόνια στα συρτάρια ώστε να παραγραφεί, ενώ είχε καταδικαστεί ήδη σε 6 μήνες φυλάκιση και να το κατηγορητήριο (λάιτ φυσικά, δίχως ίχνος ντροπής).
ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ BLOGS OI ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ
Published by ANemos on ΠαρασκευήΜάϊος 09, 2008

Συζητώντας εδώ και καιρό με φίλους μου δικηγόρους στη Θεσσαλονίκη, είχα ακούσει πολλά και διάφορα για ένα νέο παραδικαστικό κύκλωμα που βρίσκεται σε πλήρη ανάπτυξη. Ακουγα για τρομοκρατημένους δικαστικούς και δικηγόρους, για περίεργες υποθέσεις που καθυστερούν να εκδικαστούν, για σημεία και τέρατα. Περίμενα ότι κάτι από όλα αυτά –αν ισχύουν- θα έβγαιναν αργά ή γρήγορα στον τοπικό Τύπο, στις μεγάλες εφημερίδες, κάπου… Λέξη! Κουβέντα! Το ξέχασα… Το «δικαστικό ρεπορτάζ» δεν ήταν ποτέ το φόρτε μου, παράξενος χώρος, με ανατριχιάζει οτιδήποτε έχει να κάνει με δικαστήρια και «επιβολή του νόμου». Μια φορά μόνο είχα μια αστεία υπόθεση –είχα καθυστερήσει να περάσω από ΚΤΕΟ και είχα πρόστιμο- και νομίζω ότι ήταν από τις χειρότερες της ζωής μου. Τον τελευταίο καιρό παίρνω διαρκώς κάποια e-mail με σοβαρές καταγγελίες για την υπόθεση. Χθες μου ήλθε και μια ανακοίνωση που την υπογράφει η "ΕΝΩΣΗ ΝΟΜΙΚΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ" με ημερομηνία 8 Απριλίου 2008:
Π.Σ.Δ.Υ.Δ.Ε -ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
8 Απριλίου 2008
(ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ). ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΡΕΥΝΑ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
ΕΧΕΙ ΣΤΗΘΕΙ ΕΝΑ ΚΥΚΛΩΜΑ ΜΕΤΑΞΥ Κ ΣΑΝΙΔΑ, Κ ΦΛΩΡΙΔΗ, Κ ΜΠΟΜΠΟΛΗ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ Κ ΓΑΡΟΥΦΑ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Δ Σ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΙΧΝΗ ΤΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΥΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.
ΓΕΓΟΝΟΤΑ
1.ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΕΤΗ ΣΚΟΠΙΜΑ ΔΕΝ ΣΥΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΝΤΙΜΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ, ΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜ ΖΩΗΣ. .
2.ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΜΥΗΜΕΝΟΥΣ ΣΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ Ο ΟΡΚΩΤΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ. ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ , ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΚΕΝΤΡΟΣ ΑΕ -ΣΠΑΝΟΣ ΜΕ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑ ΜΕ ΕΥΡΟ, ΚΑΙ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ ΑΤΑΣΘΑΛΙΩΝ.
3.ΕΧΟΥΝ ΕΚΔΟΘΕΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΡΙΧΘΕΙ ΣΕ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΕΙΣ , ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΑΝΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΥΠΙΚΑ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΕΚ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ. ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΠΟ 2002 ΕΩΣ ΚΑΙ 2007 Α! ΕΞΑΜΗΝΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ , ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ Ο Κ ΣΑΝΙΔΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΕΙ. ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΙΜΑ ΠΑΡΑΒΛΕΨΕΙ.ΥΠΟΘΕΣΗ ΧΡΟΥΣΗ ΜΕ Κ ΚΑΤΣΟΥΛΑΚΟΥ ΑΝΑΚΡΙΤΗΣ, ΚΑΙ ΑΛΛΑ.
ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ.ΦΛΩΡΙΔΗΣ-ΜΠΟΜΠΟΛΗΣ.
ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.
ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΟΙ ΝΕΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΤΟΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟ ΚΥΡΙΟ ΓΑΡΟΥΦΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ Κ ΦΛΩΡΙΔΗ, ΚΑΙ Κ ΣΑΝΙΔΑ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ .
ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΗΡΤΗΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ, ΣΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΩΝ ΣΧΗΜΑΤΩΝ.
ΜΕ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΛΥΜΑΤΑ ΕΞΑΓΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ . ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΟΛΗ – ΔΙΑΣΥΡΜΟ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΣΗ.
Η ΚΑΘΑΡΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΑ. Η ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ, ΣΤΙΓΜΑΤΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΕΝΤΟΝΑ, ΣΤΑ ΚΟΛΠΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΤΟΥ Κ ΣΑΝΙΔΑ, ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΦΙΜΩΣΕΙ ΤΟΝ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ Κ ΜΠΑΓΙΑ.
ΜΕ ΤΙΜΗ ΕΝΩΣΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (17 ΜΑΡΤΙΟΥ 2008 )
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 47-49 ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ 210 3710092 210 3710093Τ.Κ. 10564 ΑΘΗΝΑ
ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 54122 ΤΗΛ 2310 507000
ΑΝΑΟΥΚΑΝΙΔΗΣ ΔΗΜ


ΜΕ ΤΙΜΗ

ΕΝΩΣΗ ΝΟΜΙΚΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις.